Изработка на сайт Мащерка кетъринг

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Изработка на Уеб сайта на лидерите в Кетъринга. Мащерка кетъринг Пловдив

Мащерка кетъринг е компания, за която наистина беше важно да има Уеб сайт. Собствениците на Мащерка кетъринг знаеха и усещаха нуждата от това, да имат Уеб сайт, тъй като техния бизнес е специфичен и най – търсен именно в Google.

Изработихме сайта на Мащерка кетъринг с огромно внимание към всеки детайл. Сайтът е изработен върху CMS платформата WordPress, като са използвани най – новите технологии, за да бъде изпълнено изискването на клиента ни. Сайтът е с Адаптивен дизайн, като се визуализира по елегантен начин, както на настолни компютри, така и на Лаптопи, таблети, смартфони и дори на смарт телевизори с резолюция на екрана Full HD и 4K.

Изградихме уникална визия и стратегия

Тъй като това не е толкова лесно, ние още в процеса на създаването на сайта заложихме добри практики, за да си улесним работата в последствие. Изработката на сайта беше съпътствана с брандирането и стратегията на клиента ни. Всичко това премина през една фуния и беше стратегически разположено в сайта. Мащерка кетъринг Пловдив излиза на едно наистина високо ниво в интернет пространството, за да подскаже за професионализма си.Имаш идея...?

Пиши ни сега
Банер за онлайн магазин