СЕО оптимизация

СЕО оптимизация

Вече повече от 6 години предоставяме СЕО оптимизация за фирми, които искат да разширят онлайн присъствието си, да увеличат потенциалните си клиенти и да увеличат приходите си.

Оптимизацията за търсещи машини не е прищявка, ако искате да развиете бизнеса си. Това е незаменима част от всеки план за пускане на пазара на продукти или услуги и за постигане на по-квалифицирани клиенти и продажби.

Всeки собственик на бизнес иска по-голяма печалба. СЕО оптимизация е услугата, която ви спестява пари. След една добре изградена СЕО оптимизация, Вашия бизнес ще бъде един от най-търсените във Вашата сфера. Мислете за СЕО оптимизацията, като за Ваш служител. Един добре обучен служител, който няма да излиза в болничен, няма да закъснява, няма да спи и няма да Ви дразни. Всичко това се постига с добре изградена СЕО оптимизация.


СЕО оптимизация

Защо да изберете нас
СЕО оптимизация?

Има ограничено място на първа страница с резултати от търсенето и конкуренция за това място е жестока. Това е така, защото колкото по-добре се класира страницата Ви, толкова по-често ще печелите.

Проблемът е, че твърде много непрофесионалисти предлагат СЕО оптимизация и обещават бързи резултати. Ние работим с всеки клиент, за да разработим индивидуален СЕО план, базиран на доказани стратегии и най-добрите практики в перфектната СЕО оптимизация. В последствие, изпълняваме този план с течение на времето, като прецизираме нашия подход и непрекъснато измерване на резултатите.

Имаме 6+ годишен опит за перфектна СЕО оптимизация.

СЕО оптимизация
Графичен дизайн

СЕО съдържание

От уеб страници до блогове, ние ви помагаме да публикувате богато на ключови думи, оптимизирано за търсене съдържание, което търсачките ще харесат.

Изработка на сайт

Стратегия ключови думи

Ще работим заедно, за да идентифицираме и насочим към правилен микс от ключови думи въз основа на индустрията, изследвания на конкуренти и данни за търсене.

Сео оптимизация

Линк билдинг

Целеви подход за изграждане на вътрешни и външни линкове, чрез генериране на препратки към и от Вашия сайт. Коригиране на счупени линкове и редиректи.


Графичен дизайн

Премахване паразитен код

Нашият екип ще оптимизира съдържанието на кода Ви така, че да бъде изчистен от "паразитни" класове и заявки. Офлайн СЕО оптимизация за добър резултат.

Изработка на сайт

Скорост на сайта

Google дава допълнителен буст на страниците с бързо време на зареждане. Ще оптимизираме вашия сайт за бързо зареждане и за мобилни устройства.

Сео оптимизация

Социални мрежи

Една добра СЕО оптимизация не може без добре изграден и имплементиран Open Graph protocol. За да бъдете на върха, сайта Ви трябва да е добре структуриран.

Какво Ви предлагаме

Специални предложения

Нека обсъдим Вашата
СЕО оптимизация

Пишете ни
Банер за онлайн магазин